Om oss

Båtsystem är en av Sveriges ledande leverantörer av marina tillbehör och med över 30 år i branschen vet vi vilka utmaningar och möjligheter som man kan ställas inför på sjön. Oavsett om ni är ensamseglare, motorbåtsfantast, tävlingsseglare eller fritidsbåtägare är rätt utrustning ombord en förutsättning för att möta dessa utmaningar – och för ett enklare, tryggare och roligare båtliv.

Hos oss hittar ni exempelvis peken för både prestanda och komfort, stegar som tar er hela vägen upp, stilrena badplattformar, trimkontrollsystem för jämnare gångläge och belysning som ökar både stämningen – och det faktiska värdet på er båt.

Vi har även ett brett sortiment av tillbehör och kompletterande delar för att erbjuda den lösning som passar just er och era behov.  Vi strävar ständigt efter att uppdatera och anpassa våra produkter efter den aktuella marknaden och ligger i framkant för utvecklingen av nya spännande produkter.

Vi ser till att ni får ut det mesta, och bästa av er båtupplevelse!

Båtsystem är självklart medlemmar i svenska båtbranschens riksförbund, Sweboat och har tillsammans med dem och andra företag inom branschen skapat en hemsida där man samlat tips och råd för både nya och mer erfarna båtägare.

Besök Upplev Båtlivet och finn inspirerande texter och nyttig information för att uppleva ditt bästa båtliv!

huset
aa

Vårt team

Båtsystem i Göteborg AB

Organisationsnummer: 556380-6040

E-post: Allmänna frågor -  info@batsystem.se 

Frågor om beställning - order@batsystem.se

Telefon: +46 (0)31 69 03 80

Adress: Båtsystem i Göteborg AB

Traneredsvägen 112

426 53 Västra Frölunda

Sweden

batsystem_logo3
mattias-200x300
Mattias Hedlund

VD
marcus-200x300
Marcus Oddhammar

Sälj
marie-200x300
Marie Bökmark Nilsson

Niclas G

Support & E-handel
richard-200x300
Richard Hansson

Lager
Fredrik Tobiasson

Lager
Markus Magnusson

Lager
Seid AH

Lager
© Båtsystem 2020-present