Aquadisc 100 Undervattensljus

Från 2 910 kr
I lager
Art.nr
Aquadisc 100

Undervattensbelysning som skapar en välkomnande atmosfär och härlig lagunkänsla runt motorbåten såväl som segelbåten. Passar även utmärkt för montage i andra undervattensmiljöer så som på bryggan eller i poolen.

Power LED dioder för ett kraftfullt sken med låg energiförbrukning. Stilren design med armatur i syrafast rostfritt stål.

Finns med klassiskt vitt ljus och effektfullt blått. Utanpåliggande montage med kabel som dras över vattenytan eller genom skrovet.

Monteringsplatta och stabilisator medföljer för ett enkelt montage och säker strömtillförsel.

Variationer

2273
2272
Details

Belysning som drar blickarna till sig.

Undervattensbelysning som skapar en välkomnande atmosfär och härlig lagunkänsla runt motorbåten såväl som segelbåten. Passar även utmärkt för montage i andra undervattensmiljöer så som på bryggan eller i poolen. Power LED dioder för ett kraftfullt sken med låg energiförbrukning. Stilren design med armatur i syrafast rostfritt stål. Finns med klassiskt vitt ljus och effektfullt blått. Utanpåliggande montage med kabel som dras över vattenytan eller genom skrovet. Monteringsplatta och stabilisator medföljer för ett enkelt montage och säker strömtillförsel.

  • Tre kraftfulla LED dioder
  • Tre meter strömkabel
  • Multivolt, 12-24V
  • Utanpåliggande montage
Dokument:

Monteringsanvisning

Mer information
Lumen650 lm
IP KlassIP68
Effekt9W
Volt12-24V
LjuskällaLED
© Båtsystem 2020-present