Myggnät för ingångslucka #1460

Från 770 kr
I lager
Art.nr
500179

Slitstarkt och lättmonterat myggnät anpassat för ingångsluckan. Det blyade kantbandet håller nätet på plats och gör att det faller tillbaka smidigt efter passering. Kan till exempel fästas i båtens avlastare ovanför ingångsluckan eller med sugproppar. Myggnätet har en storlek på 900 x 1800 mm (35" x 70") vilket gör att det passar till de flesta båttyper, både segel och motorbåt. Finmaskigt, håller mygg, knott och andra insekter ute. 
- Snabb montering, häng nätet över ingångsluckan 
- Monteras från utsidan 
- Myggfritt i båten 
- Bra ventilation 
- För ingångslucka med innermått, max storlek upp till 850 x 1750 mm (33" x 69")

Detaljer

PRODUKTINFORMATION

Storlek - 900 x 1800 mm (35" x 71"), inuti upp till 850 x 1750 mm (33" x 69")
Material - Polyesternät, polyesterkantband, blyband
Färg - Svart
Vikt - 900 gram (32 oz)
Lagringsstorlek - Förvaringspåse 260 x 50 mm (10" x 2")
Art nr - #1460

LADDA NER FAKTABLAD

Ett annat sätt att säkra myggnätet till ingångsluckan är med vårt magnet kit, ett alternativ till våra sugproppar. En liten metallplatta är tejpas fast på gelcoten och kan därför hålla en magnet. #9025. Se mer myggnät storlekar.

Klipp från Wikipedia. Myggnät kan göras av bomull,polyeten,polyester,polypropyleneller nylon. [7] En maskstorlek på 1,2 millimeter (0,047 tum) stoppar myggor men inte mindre insekter som knott. De kräver 0,6 millimeter (0,024 tum) maskor. Våra myggnät ska inte bara stoppa dom stora myggen utan även knott/no-see-ums/sandflugor

Waterline Design

Myggnät för luckor och portlights från Waterline Design är tillverkade av slitstarkt polyesternät och är gjorda för att hålla länge. Alla myggnät är gjorda med en maskstorlek på 0,6 millimeter (0,024 tum) för att förhindra de minsta bitande insekterna, midget, No-see-ums, knott mm. plus alla stora insekter som getingar. Vi anser att det är viktigt med skydd för mer än vanliga myggor. Många andra vanliga tillverkare av myggnät för båtar erbjuder bara myggnät för myggor.

Montera myggnät på ingångsluckan

Waterline Design erbjuder olika myggnät: Montera från insidan och "Throw-over" nät till luckor. Näten monteras inifrån med en magnet eller sugpropp på bara några sekunder. En stålram spänner ut nätet. Nätet ska vara större och täcka hela öppningen för luckan eller portlighten. Du fäster sugpropp eller magnet på en öppen lucka. Du använder en tamp som går från sugpropp, genom nätet och öljetten och slutar med ett snörlås. Med snörlåset kan du spänna nätet mot båtens inner tak. Eftersom nätet är större, kommer det att vara 100% myggfritt. Snörlåset stänger också öljetten.

Kasta-över-nätet hänger eller draperar du över luckan. Ett viktband håller det på plats och tätar mot båtens utsida. Denna typ av nät är särskilt bra när du har rullgardin på insidan. Nackdelen är att du måste gå ut för att hänga över nätet. Ofta görs det när det är läggdags och då är myggor som mest aktiva. Man utsätter sig då för en myggsvärm. Denna typen av nät fungerar också perfekt till ingångsluckan. Vårt nät till ingångsluckan är en av våra mest sålda produkter. Lätt att använda och snabbt att hänga upp.

Mer information
VarumärkeWaterline Design by Båtsystem
Ej köpbarNej
© Båtsystem 2020-present