Myggnät för luckor – large #1415

Från 335 kr
I lager
Art.nr
500176

Myggnät med pop-up funktion som enkelt monteras från insidan av båten. Fästs med sugpropp eller magnet på luckan och spänns upp mot innertaket med hjälp av en låsningstamp. Passar de flesta däcksluckor med max innermått upp till 720 x 720 mm (28" x 28"). Myggnätets överlapp varierar beroende på luckans storlek. Praktisk förvaringspåse ingår. Finmaskigt, håller mygg, knott och andra insekter ute. Viks efter användning ihop till 1/3-dels storlek. Mer information om hur man monterar.
- Pop up = 5 sekunder montering
- Lämplig för luckor med innermått upp till 720 x 720 mm (28" x 28")
- Snabb montering med sugpropp eller magnet
- Lätt att förvara, viks till 1/3 av storleken
- Passar alla varumärken av luckor
- Fästen inifrån
- Arbetar även med flushade luckor
- Tunn, bygger mindre än 3 mm
- Ventilerar båten
- Håller myggor, sandflugor, No-See-Ums, knott, getingar etc.

Details
PRODUKTINFORMATION

Storlek - 800 x 800 mm (31" x 31"), inuti upp till 720 x720 mm (28" x 28")
Material - Polyesternät, kromad stålram, mässingsöljett
Färg - Svart
Vikt - 60 gram (2 oz)
Lagringsstorlek - Förvaringspåse ø 100 x 12 MM (ø 4" x 1/2")
Passar - alla stora märken som Lewmar, Rutgersons, Bomar, Taylor Made, Gebo, Goiot och många fler.
Läs mer - Vanliga frågor och svar
Art nr - #1415


  LADDA NER FAKTABLAD

Läs mer myggnäts storlekar

Klipp från Wikipedia. Myggnät kan göras av bomull,polyeten,polyester,polypropyleneller nylon. [7] En maskstorlek på 1,2 millimeter (0,047 tum) stoppar myggor men inte mindre insekter som knott. De kräver 0,6 millimeter (0,024 tum) maskor. Våra myggnät ska inte bara stoppa dom stora myggen utan även .knott/no-see-ums/sandflugor

Waterline Design

Myggnät för luckor och portlights från Waterline Design är tillverkade av slitstarkt polyesternät och är gjorda för att hålla länge. Alla myggnät är gjorda med en maskstorlek på 0,6 millimeter (0,024 tum) för att förhindra de minsta bitande insekterna, midget, No-see-ums, knott mm. plus alla stora insekter som getingar. Vi anser att det är viktigt med skydd för mer än vanliga myggor. Många andra vanliga tillverkare av myggnät för båtar erbjuder bara myggnät för myggor.

Montera på luckor och portlight

Waterline Design erbjuder olika myggnät: Montera från insidan och "Throw-over" nät till luckor. Näten monteras inifrån med en magnet eller sugpropp på bara några sekunder. En stålram spänner ut nätet. Nätet ska vara större och täcka hela öppningen för luckan eller portlighten. Du fäster sugpropp eller magnet på en öppen lucka. Du använder en tamp som går från sugpropp, genom nätet och öljetten och slutar med ett snörlås. Med snörlåset kan du spänna nätet mot båtens inner tak. Eftersom nätet är större, kommer det att vara 100% myggfritt. Snörlåset stänger också öljetten.

Kasta-över-nätet hänger eller draperar du över luckan. Ett viktband håller det på plats och tätar mot båtens utsida. Denna typ av nät är särskilt bra när du har rullgardin på insidan. Nackdelen är att du måste gå ut för att hänga över nätet. Ofta görs det när det är läggdags och då är myggor som mest aktiva. Man utsätter sig då för en myggsvärm. Denna typen av nät fungerar också perfekt till ingångsluckan. Vårt nät till ingångsluckan är en av våra mest sålda produkter.  Lätt att använda och snabbt att hänga upp.

 

 

Mer information
VarumärkeWaterline Design by Båtsystem
Ej köpbarNej
© Båtsystem 2020-present