Myggnät för luckor – standard #1410

Från 305 kr
I lager
Art.nr
500175

Myggnät med pop-up funktion som enkelt monteras från insidan av båten. Fästs med sugpropp eller magnet på luckan och nätet spänns upp mot innertaket med hjälp av en låsningstamp. Passar de flesta däcksluckor med max innermått upp till 520 x 520 mm (20" x 20"). Myggnätets överlapp varierar beroende på luckans storlek. Praktisk förvaringspåse ingår. Finmaskigt, håller mygg, knott och andra insekter ute. Viks efter användning ihop till 1/3-dels storlek, förvaringspåse ingår. Mer information om hur man monterar.

- Pop up = 5 sekunder montering
- Lämplig för luckor med innermått upp till 520 x 520 mm (20" x 20")
- Snabb montering med sugpropp eller magnet
- Lätt att förvara, viks ihop till 1/3 av storleken
- Passar alla märken av luckor
- Fästen inifrån
- Arbetar även med spolade luckor
- Tunn, bygger mindre än 3 mm
- Ventilerar båten
- Håller myggor, sandflugor, No-See-Ums, knott, getingar etc.

Detaljer
PRODUKTINFORMATION

Storlek - 600 x 600 mm (24× 24"), insida upp till 520 x 520 mm (20 " x 20")
Material - Polyesternät, kromad stålram, mässingsöljett
Färg - Svart
Vikt - 30 gram (1 oz)
Förvaringspåse - ø 100 x 12 mm (ø 4" x 1/2")
Passar - alla större varumärken så som Lewmar, Rutgersons, Bomar, Taylor Made, Gebo, Goiot och många fler. 
Läs mer - FAQ
Art nr - #1410

LADDA NER FAKTABLAD

Läs mer myggnäts storlekar

Klipp från Wikipedia. Myggnät kan göras av bomull,polyeten,polyester,polypropyleneller nylon. [7] En maskstorlek på 1,2 millimeter (0,047 tum) stoppar myggor men inte mindre insekter som knott. De kräver 0,6 millimeter (0,024 tum) maskor. Våra myggnät ska inte bara stoppa dom stora myggen utan även knott/no-see-ums/sandflugor

Waterline Design

Myggnät för luckor och portlights från Waterline Design är tillverkade av slitstarkt polyesternät och är gjorda för att hålla länge. Alla myggnät är gjorda med en maskstorlek på 0,6 millimeter (0,024 tum) för att förhindra de minsta bitande insekterna, midget, No-see-ums, knott mm. plus alla stora insekter som getingar. Vi anser att det är viktigt med skydd för mer än vanliga myggor. Många andra vanliga tillverkare av myggnät för båtar erbjuder bara myggnät för myggor.

Montera myggnät på luckor

Waterline Design erbjuder olika myggnät: montera från insidan och "Throw-over" nät till luckor.

Näten monteras inifrån med en magnet eller sugpropp på bara några sekunder. En stålram spänner ut nätet. Nätet ska vara större och täcka hela öppningen för luckan eller portlighten. Du fäster sugpropp eller magnet på en öppen lucka. Du använder en tamp som går från sugpropp, genom nätet och öljetten och slutar med ett snörlås. Med snörlåset kan du spänna nätet mot båtens inner tak. Eftersom nätet är större, kommer det att vara 100% myggfritt. Snörlåset stänger också öljetten.

Kasta-över-nätet hänger eller draperar du över luckan. Ett viktband håller det på plats och tätar mot båtens utsida. Denna typ av nät är särskilt bra när du har rullgardin på insidan. Nackdelen är att du måste gå ut för att hänga över nätet. Ofta görs det när det är läggdags och då är myggor som mest aktiva. Man utsätter sig då för en myggsvärm. Denna typen av nät fungerar också perfekt till ingångsluckan. Vårt nät till ingångsluckan är en av våra mest sålda produkter. Lätt att använda och snabbt att montera.

Mer information
VarumärkeWaterline Design by Båtsystem
Ej köpbarNej
© Båtsystem 2020-present