Mörkläggande gardin för ingångslucka #1360

Från 810 kr
I lager
Art.nr
500173

Mörkläggande gardin med ventilation (med myggnät) till ingångsluckan. Häng gardinen över ingångsluckan när ni har backat in i hamn så slipper ni insyn från förbipasserande på bryggan. Viktbandet i sidan gör att det ligger bra och faller på plats är man går in och ut. Gardinen är 900 x 1800 mm vilket gör att den passar det flesta båtmodellerna på den svenska marknaden. Både segel- och motorbåt. Kan användas med silversidan ut för att reflektera värme på dagen.
- Ingen fast installation, häng nätet över ingången
- Ingen insyn när man ligger i hamn
- Håller myggor, knott, getingar ute
- Lämplig för de flesta båtar på marknaden, både segel- och motorbåtar

Details
PRODUKTINFORMATION

Storlek - 900 X 1800 mm (35" x 71")
Passar - Ingångslucka med öppning upp till 850 x 1750 mm (33" x 69")
Material - Polyesternät, PVC, blyband
Färg - Svart/silver
Vikt - 900 gram (32 oz)
Förvaringsväska - 260 x 50 MM (10" x 2")
Art nr - #1360

Ladda ner faktabladLADDA NER FAKTABLAD

Se alla andra storlekar för luckor och portlights.

Mörkläggande gardiner för god sömn är viktigt. Att man sover som bäst i båten är ingen överdrift. Avkoppling, semester i kombination och långsamt vaggas till sömn kan inte vara fel. Tyvärr kan det vara fel. Det blir ljust tidigt på morgonen och det är varmt i båten. Solen går ofta upp 4 - 5 på morgonen och det är tidigare än de flesta vill gå upp på morgonen. Det finns få mörkläggnings gardiner som idag kan erbjuda ett mörker för den bästa sömnen som du förtjänar. Mörkläggningsgardiner till ingångsluckan från Waterline Design erbjuder en praktisk lösning.

Mörkt

Mörker är viktigt att sova. Frånvaron av ljus sänder en kritisk signal till kroppen att det är dags att vila. Ljusexponering vid fel tidpunkter förändrar kroppens inre "sömnklocka"- den biologiska mekanismen som också reglerar sömn-vakna cykler-på ett sätt som stör både kvantitet och kvalitet på sömnen.

Hantera din exponering för ljus i båten är grundläggande för att skapa en hälsosam sömnmiljö. Med medvetenhet, uppmärksamhet och enkel planering, kan du skapa en båt som ligger vid kaj och skyddas mot oönskat ljus på natten och bevarar kvaliteten på din sömn tills du är redo att vakna. En mörkläggandegardin till ingångslucka för att hålla ute ljus från att störa din sömn. Även kort exponering för ljus kan störa sömnen. Vår mörkläggandegardiner från Waterline Design är utformade för att hjälpa dig att få en bättre sömn när du vill ha en gardin till ingångsluckan. Kom ihåg att vissa skrov också släppa igenom en hel del ljus.

Ventilation

Du kan också ha en öppen lucka, mörk inne i din båt och ändå ha lite ventilationsluft i båten. Vi har designat gardinen med dubbla lager av material som överlappar varandra. Det kommer att skapa en luftspalt. Luftspalten är liten så luften kommer inte att flöda fritt som en öppen lucka men det kommer att skapa ventilation. Om du vill ha större luftmängd kan du lägga något (som en svamp) mellan skikten för att tvinga den att öppnas.

Myggfri

Det kommer också att finnas ett lager av tätt myggnät för att förhindra myggor, No-see-ums, knott, getingar mm. Din hjälp är nära med mörkläggande gardiner för ingångsluckan.

Mer information
VarumärkeWaterline Design by Båtsystem
Ej köpbarNej
© Båtsystem 2020-present