Inspiration till ditt båtliv

Finns det något bättre än att kasta loss och ge sig ut på vattnet en varm sommardag? Att gå för fulla segel i en härlig bris eller ta motorbåten ut med familj och vänner för att bada, grilla, eller åka vattenskidor? Oavsett vad ni föredrar erbjuder livet med båt något för alla.
Låt er inspireras till ett enklare, roligare och tryggare båtliv med oss!

Hitta er båt!

Sök på er båtmodell och se vad andra valt för Båtsystem-produkter, hur de är monterade och hur resultatet kan bli på just er båt.

Vi har samlat hundratals produktbilder, båtmodeller och monteringsalternativ för att både inspirera och hjälpa er på vägen med ert val. Bilderna är endast monteringsförslag. Det kan finnas fler lösningar som passar er båt beroende på vilka funktioner ni eftersöker.

 

Har ni monterat Båtsystem på er båt? Skicka oss gärna en bild till info@batsystem.se så lägger vi upp den bland våra andra kundreferenser!

Kundreferenser

Besök vårt välfyllda galleri för ännu mer inspiration, smarta lösningar och montage som passar alla tänkbara båtar och behov!

Hitta er båtmodell och se hur andra valt att monterat sina Båtsystem-produkter.

Sociala Medier

På våra sociala medier kommunicerar vi alltid nyheter och information först!

Följ med och inspireras av finurliga lösningar, nyheter, erbjudanden och mycket, mycket mer. 

Filmrum

Missa inte att besöka vårt inspirerande och informativa filmrum. Ta del av bland annat vår populära ljusskola i sex delar, kördata från provkörningar med Zipwake eller se produktvideos med allt från dävertar till undervattensbelysning.

Du finner detta, och mycket mer i vårt filmrum!

© Båtsystem 2020-present