Exklusivt sortiment av LED-lampor

Prebits omfattande kunskaper inom belysning har lett fram till innovativa tekniska lösningar och design av en annan klass. Tekniken, designen och styrelektroniken är allt utvecklat av Prebit själva och mycket fokus har lagts på särskiljande deisgnelement och material. Dolda fästen, lampskärmar i solid mässing, aluminium och matt eller blank krom – eller med en 24 karats guldplätering.

Önskar ni beställa belysning från Prebit eller har frågor kring produkterna är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Dim2warm

Möjligheten att dimma sin belysning är fortfarande ett viktigt faktum för de flesta kunder som är ute efter ny belysning. När traditinoella glödlampor dämpas sjunker färgtemperaturen och ljuset blir varmare. För LED har det hittills bara varit möjligt att minska ljusintensiteten, men utan att färgtemperaturen förändrats. Med "dim2warm"-tekniken har Prebit utvecklat flera armaturer med färgdämpning. Ett högkvalitativt styrsystem för LED-belysning som säkerställer att ljuset faktiskt får en varmare färgtemperatur (från 3000 till 2200 K). Denna teknik skapar ett mjukdimmat, varmt LED-ljus som skapar näst intill samma mysiga atmosfär som en glödlampa eller halogenlampa. Tekniken tillåter också ett RA-värde på >90.

Prebit USB-laddning
Många LED-lampor från Prebit är nu också tillgängliga med inbyggd USB-laddare. Laddaren är integrerad i armaturen och är optimerad för drift i husvagnar och båtar. Den lämpar sig för laddning av smartphones, surfplattor, navigationsenheter, digitalkameror, mobiltelefoner och andra elektroniska enheter som kan laddas via USB och kräver en hög laddningsström. På grund av den integrerade USB-laddaren är ljusets väggplatta något större än de utan USB-laddare.


Tekniska detaljer:
12-24 V / 5 V DC 3.000 mA
Input: 8-34 Volt
Output: 3000 mA
Förbrukning: <5 mASkydd mot överbelastning, polaritetskoppling och övertemperatur

Prebit Soft-Dimmer

Alla dimbara Prebit-lampor kan regleras till önskad intensitet med hjälp av den smidiga och diskreta tryckknappen. Den inbyggda dimmermodulen har en minnesfunktion som garanterar att ditt ljus slås på vid den ljusstyrka som lampan stängdes av vid. Ljusintensiteten kan varieras genom att hålla fingret på brytaren.

Belysningsprojekt från Prebit

Hallberg-Rassy

prebitlampor i hytt
prebitlampor i hytt
prebitlampor i hytt
prebitlampor i hytt

Faurby-Yachts

prebitlampor i pentry
prebitlampor i pentry
prebitlampor i salong
prebit lampor i pentry