Seglingsprestanda


Design, funktionalitet och seglingsprestanda

Peken som tar seglingsupplevelsen till nästa nivå

Ett peke förbättrar inte bara utseendet och kvaliteten på din båt, det hjälper dig också att få en bättre båtupplevelse. Utnyttja vindens fulla potential med ett gennaker eller en Code-0 segel, ta dig i land på alla möjliga och omöjliga platser och kom lätt ombord - även när dina ben är för korta eller för trötta.

Självklart är det så att ett peke inte passar till alla båtar. Läs gärna vidare om våra olika peken och fundera på vilket som passar just dig och din båt bäst!

Race-peke

För seglaren som prioriterar prestanda

 


Racepeket är byggt med seglingsprestanda i fokus. Det är designat för Code-0 och Gennaker-segel och med en snygg avskallad racing deisgn. Detta är det perfekta alternativet för seglaren som vill ha en ultimat seglingserfarenhet, som fortfarande njuter av full komfort och säkerhet, samtidigt som man kommer ombord eller ut ur båten.

 • Förstärkt för Code-0
 • Fäste för gennaker
 • Kraftiga Evolutionbeslag
 • Möjlighet att fästa hakstege
 • Performance serien

  Alla funktioner samlade i ett peke


  Performance-serien en uppsättnings peken som är speciellt framtagen för seglaren med många behov - men som endast önskar en komplett helhetslösning.

   

  Fäste för gennaker och code-0 medföljer som standard. Så även justerbar ankarrulle för ankare upp till 20 eller 30 kg (beroende på modell). Unik fördel med våra Performancepeken är möjligheten att kombinera ett 20-kilosankare med kassettstege.

  https://www.batsystem.se/content/uploads/2016/07/race80race100-706x351.jpg

  Streamline

  Design, funktionalitet och prestanda

  Streamline pressbild

  Streamline peket, ett integrerat peke med stöd för Code-0 segling, speciellt konstruerad för moderna segelbåtar med vertikal eller nästan vertikal stäv. Peket levereras med ett komplett kod-0-kit och tillbehör för gennaker på upp till 110 m2.

  Streamline levereras med blackline-steg som standard men finns även med Flexiteak; weathered eller teak. När det gäller tillbehör kan peket utrustas med en hakstege (BU75P) eller en kassettstege (BKT73-250).

  https://www.batsystem.se/content/uploads/2018/02/str80we-300x300.jpg
  https://www.batsystem.se/content/uploads/2018/02/str80te-300x300.jpg
  https://www.batsystem.se/content/uploads/2018/02/str80-300x300.jpg