Indirekt belysning


Dold belysning som skapar rymd, känsla och stämning

LED-tekniken skapar fantastiska möjligheter att designa en ljusmiljö ombord, samtidigt som energiförbrukningen är mycket låg. Med indirekt ljus kan du skapa rymd, förstärka design och ändra stämning ombord på ett enkelt sätt.

 

Med många små ljuskällor får du ett unikt ljus som kan varieras efter behov och den effekt du vill uppnå. Belys kanterna i hytten genom att monter ljuslister och tejp bakom ryggstöd, lister nere vid golvet, i skåp och förvaringsfack. Det indirekta ljuset skapar volym och fina kontraster samtidigt som du får ett mer funktionellt ljus.

 

Tänk på att ljuskällan ska inte synas, utan bara den miljö de lyser upp. Effekten av indirektbelysning är ett enhetligt ljus som lyser upp kanterna jämnt, utan hårda ljuspunkter.

handla_knapp

MINI SLEEVE

Mini Sleeve är en tunn, flexibel LEDtape som kan användas för att skapa atmosfär och en illusion av mer utrymme ombord.

MAHOGANYPROFIL

-smart och enkel montering av Mini Sleeve
Våra mahoganyprofiler gör montering av Mini Sleeve och LED-tejp lätt och gör det lätt att uppnå ett smidigt och diskret resultat. Profilerna monteras med slitsarna i önskad riktning.

indirekt belysning golvindirekt belysning, montering
Indirekt belysning i båtindirekt belysning i båt
LED-tejp

LED-tejp är en smart och effektiv belysningslösning för att skapa atmosfär och en illusion av utrymmeombord. Många små ljuskällor skapar tillsammans ett unikt ljus som kan justeras beroende på vilken effekt du vill uppnå. Belys till exempel kanterna i sittbrunnen för att skapa känsla av extra utrymme och volym.

Vår populära LED-tejp med högt CRI finns tillgänglig i fyra temperaturer 2400 K, 2700 K, 3100 K och 4000 K.

LED-PROFIL

Smart monteringslösning till LED-tejpen som ger ett jämnare ljus och skyddar tejpen. Finns i plast eller mahogny, båda med mjölkade linser.

Upptäck mer av vår belysning